Behandlernetvæk

ANBEFALET af andre!

Vi har forhandlet os frem til den bedst mulige besparelse for dig hos de behandlere, vi har indgået aftale med. Når du benytter dig af tilbuddene, får du HELE fordelen. Klub Stressfri Hverdag får IKKE provision eller lignende. Alle priser er opgivet inkl. moms.

Vi har gjort netværket af behandlere og rådgivere overskueligt for dig ved at inddele det i disse temaer:

 • Stress & søvn

 • Krop & smerter

 • Sind & psyke

 • Unge

 • Parforhold

Stress & søvn

Stressbehandling

Hos Thauer Stresscenter møder du en af Danmarks førende eksperter på området; Rikke Maj Thauer. Hun har siden 2011 behandlet mennesker gennem stresscoaching i tæt samarbejde sit tværfaglige team.

Behandlingerne foregår i Ballerup og online via nettet.

Medlemsrabat  

 • 10% på behandlingspakker.

Få din rabat her

Søvnbehandling

Hos KuuKu møder du søvnvejlederne Birgit Ingemann Knudsen og Maja Bj. Kubel Olesen, der tilsammen har over 10 års erfaring indenfor behandling af søvn udfra en forskningsbaseret metode.

Behandlingerne foregår i Tjæreborg, pr. tlf. eller online via nettet.

Medlemsrabat

 • 20% på individuelle søvnvejledningsforløb.

Få din rabat her

Søvnbehandling

Hos Naturlig Sund Zone møder du Laila Edsberg, der oprindeligt er uddannet sygeplejerske og som er efteruddannet indenfor zoneterapi og Naturopath i biologisk medicin. Hendes primære fokus her på Stress Summit er søvnbehandling.

Behandlingerne foregår i Bagsværd  eller online via nettet.

Medlemsrabat

 • Få 4 online konsultationer for prisen på 3 konsultationer.

 • Få 6 fysiske konsultationer for prisen på 5 konsultationer. 

Få din rabat her

Krop & smerter

Afspændings-massage

Hos Charlotte Rehn møder du en professionel massør med over 15 års erfaring med behandling af både sportsfolk og folk med smerter bl.a. på grund af langvarig stress. 

Behandlingerne foregår i Ballerup.

Medlemsrabat

 • 20% på 1. behandling.
 • 10% på alle øvrige behandlinger.

Få din rabat her

Body-SDS behandling

Hos Greve Behandling møder du autoriseret Body SDS behandler Henrik Greve, der også er DAKOBE RAB godkendt. Henrik har gennem en årrække arbejdet med mange stressklienter, og har en stor erfaring indenfor stress i kroppen. 

Behandlingerne foregår i Ballerup.

Medlemsrabat

 • 20% på 1. behandling.
 • 10% på alle øvrige behandlinger.

Få din rabat her

Smerte-behandling

Hos Better Health møder du fysioterapeut Johan Toftegaard, der giver dig en forståelse for, hvordan du selv kan forebygge og håndtere dine smerter.  I kortlægger de biologiske, psykologiske og sociale faktorer, der har betydning for din smerteoplevelse, og du modtager konkrete anbefalinger og redskaber, som du kan bruge til at minimere dine smerter og opnå højere livskvalitet.

Behandlingerne foregår online via nettet.

Medlemsrabat

Sind & psyke

EMDR behandling

Hos psykolog Ellen Boesen møder du en terapeut med over 25 års klinisk erfaring. Ellen har specialiseret sig indenfor compassion, mindfulness og EMDR behandling, som er en integrativ psykoterapeutisk terapi, som på verdensplan har hjulpet millioner af mennesker i alle aldre med at blive frigjort for mange typer af psykologisk stress. Læs mere her >

Behandlingerne foregår i Ballerup.

Medlemsrabat

 • 10% på EMDR behandlinger. 

Få din rabat her

Hypnoterapi

Hos Eva Gade hypnose & coaching møder du Eva, der er master hypnoterapeut og har speciale i stress og angst. Eva har hjulpet både børn, teenagere og voksne med at få styrket selvværdet og slippe  uhensigtsmæssige mønstre, som kan fastholde et menneske i mistrivsel over mange år.

Behandlingerne foregår i Hørsholm og online via nettet.

Medlemsrabat

 • 20% på 1. hypnoterapi session.
 • 10% på alle øvrige behandlinger.

Få din rabat her

Overskudstræning

Hos O Sense® møder du Caroline Heerup, ophavskvinden til overskudsteorien O Sense®, der er specialist i at træne dit overskud. Dit personlige overskud påvirker din evne til at samarbejde både med dig selv og andre, samt afgør hvordan dine celler reagerer på det, der sker i din hverdag.

Behandlingerne foregår i Mørkøv.

Medlemsrabat

 • 20% på 10,5 timers 1:1 træning.

Få din rabat her

Unge

Unge-coaching

Hos ungecoach Dianna Lenschau møder du en erfaren kognitiv coach, der tidligere er uddannet og har arbejdet som pædagog og HR ansvarlig.

Dianna brænder for at lære unge at forstå egen mistrivsel, og give værktøjer til mestring af livet. Hun tilbyder også forældre vejledning i, hvordan de håndterer og taler med deres unge i privaten.

Behandlingerne foregår i Fredensborg eller online via nettet.

Medlemsrabat

 • Spar 1000 kr. på 5 sessioner.

Få din rabat her

Parforhold

Parterapi

Hos Human Contact møder du psykoterapeut Claus Verner Nielsen med over 20 års erfaring i parterapi. Claus tilbyder også individuel terapi.

Behandlingerne foregår på Frederiksberg og online via nettet.

Medlemsrabat

 • 10% på 5 sessioner.

Få din rabat her

Klub Stressfri Hverdag er Danmarks største stressklub

Her bliver du undervist af dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte til selv at kunne forebygge, spotte og håndtere stress og fjerne stressfaktorer i din hverdag. Klubben er baseret på tankegangen om, at vi også selv har et ansvar for at tage hånd om stress – både privat og på jobbet, og du bliver guidet hele vejen.

Dit medlemskab gælder HELE din hustand og prisen er KUN 99 kr. pr. mdr. eller 799 kr. for et HELT år.

Få adgang nu

>> Der er INGEN binding <<