Få en nemmere hverdag

Vi har forhandlet os frem til den bedst mulige besparelse for dig hos de samarbejdspartnere, vi har indgået aftale med. Når du benytter dig af tilbuddene, får du HELE fordelen. Klub Stressfri Hverdag får IKKE provision eller lignende. Alle priser er opgivet inkl. moms.

Privatrengøring

Hos Servicegruppen NORD får du aflastning mht. rengøring, så der bliver mere tid til dig selv, til familien, vennerne, sporten eller noget helt femte. 

Denne ydelse giver mulighed for håndværkerfradrag.

Servicegruppen Nord tilbyder effektiv kvalitets-rengøring til en god pris og varetager rengøringen for private i hele landet.

Medlemsrabat

  • 5% pr. måned.

Få din rabat her

Græsslåning

Hos Dansk Robotklip møder du Jesper og Flemming, der hjælper dig med at få ekstra fritid, ved at installere en robotplæneklipper og stå for alt service og vedligeholdelse af maskinen.

Denne ydelse giver mulighed for håndværkerfradrag.

Dansk Robotklip dækker hele Sjælland.

Medlemsrabat
  • På vej ...

Få din rabat her

Kvalitets senge & tilbehør

Hos Copenhagen Comfort Beds ved de, hvor meget det betyder med en god nattesøvn, og at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen. 

De skiller sig ud fra andre sengeforhandlere. Butikken er hyggelig og overskuelig for dig at besøge, fordi de kun fører ét danskproduceret sengemærke, som de kan tilbyde i mere end 200 kombinationsmuligheder. 

Butikken ligger på Frederiksberg, men leverer over hele Danmark.

Medlemsrabat

  • 1.000 kr. pr. seng.

Få din rabat her

Økonomitjek

Hos Willis Towers Watson har deres rådgivere en bred faglig baggrund ,og kan derfor hjælpe dig uanset hvor i livet du er. Det er ikke afgørende, om økonomien er presset, eller om der er et stort overskud. Det afgørende er, om du ønsker økonomisk overblik.

Du får en vurdering af din økonomiske status og en klar forståelse af dine økonomiske handlemuligheder.

Økonomitjek giver dig:

  • Overblik til at kunne tage økonomiske beslutninger.
  • Anbefalinger til, hvordan din husstands samlede økonomi kan sammensættes.
  • Ro og tryghed om økonomien fremover.
  • Overblik over alternative optimeringsmuligheder.

Medlemsrabat

  • 20% på økonomitjek.

Få din rabat her

Klub Stressfri Hverdag er Danmarks største stressklub

Her bliver du undervist af dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte til selv at kunne forebygge, spotte og håndtere stress og fjerne stressfaktorer i din hverdag. Klubben er baseret på tankegangen om, at vi også selv har et ansvar for at tage hånd om stress – både privat og på jobbet, og du bliver guidet hele vejen.

Dit medlemskab gælder HELE din hustand og prisen er KUN 99 kr. pr. mdr. eller 999 kr. for et HELT år.

Få adgang nu

>> Der er INGEN binding <<