Få en firmaaftale

Som leder bør du vide, hvad stress er og ikke er. Men det er endnu vigtigere, at dine medarbejdere har adgang til viden og værktøjer, så de selv kan spotte og tage aktion i god tid. Herved minimeres risikoen for ulykker og fejl, og du sikrer, at din arbejdsstyrke forbliver produktiv.

Klik for at downloade PDF.

Læs mere her

Som leder bør du vide, hvad stress er og ikke er. Men det er endnu vigtigere, at dine medarbejdere har adgang til viden og værktøjer, så de selv kan spotte og forebygge i god tid. Herved minimeres risikoen for frustration og samarbejdsproblemer kollegerne i mellem.

Klik for at downloade PDF.

Læs mere her

I Klub Stressfri Virksomhed undervises man af dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte. Klubben er baseret på tankegangen om, at vi også selv har et ansvar for at forebygge, spotte og håndtere stress på jobbet både hos os selv og andre, og man bliver guidet hele vejen.

For aftale tilpasset jeres virksomhed kontakt Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller på rikke@thauer.dk

Flere og flere arbejdspladser er begyndt at få øjnene op for tankegangen “Stress er OGSÅ dit eget ansvar”. Denne tankegang giver virksomheden mulighed for at tage ansvar SAMMEN MED medarbejderen for at skabe et sundt arbejdsmiljø og styrke den mentale sundhed i virksomheden.

 

Du kan som leder være med til at styrke medarbejderens viden og evner til at forebygge, spotte og håndtere stress hos sig selv og andre. Dette aflaster dig i ledelsesopgaven og giver mere tid til at pleje medarbejderen fagligt og socialt på arbejdspladsen.


Når vi er veluddannet indenfor stress og har de rette værktøjer, kan vi i højere grad selv etablere en stressfri hverdag, som gør det muligt at arbejde mere effektivt.

Årsagerne til stress i hverdagen er mangeartet. Ikke to medarbejdere er ens. Uanset om kimen ligger gemt i privaten eller på arbejdet, så er vi hele mennesker, og stress er stress og vil påvirke vores arbejdsevne, hvis det får lov til at udvikle sig. Og uden viden om håndtering, udvikler det sig altid!


Stresshåndtering handler ikke kun om stress, men om alle de faktorer, der skaber et helt liv. Familie, børn, helbred, søvn, kost, motion, ambitioner, grænsesætning, konfliktskyhed, vaner, prioritering, overspringshandlinger, kriser og meget andet.


Når vi taler om stressforebyggelse, er det ikke nok blot at sende medarbejderen på kursus i 1 dag eller 2. Det er vigtigt at komme hele vejen rundt om alle de elementer, som skaber en stressfri hverdag og få det implementeret ordentligt i hverdagen. Noget andet er, at når vi kontinuerligt bliver påvirket til at holde kursen, tage ansvaret og overholde aftaler med os selv, så vil projektet "jeg lever en stressfri hverdag" i højere grad lykkedes.


I Klub Stressfri Virksomhed er formålet, at medarbejderen undervises af dygtige psykologer, forskere, behandlere, trænere, coaches og tidligere stressramte, så de kommer hele vejen rundt om emnet håndtering af stress i hverdagen i alle livets aspekter.


Klubben skal derfor ses som et ongoing stresskursus, hvor medarbejderen kan tilgå de emner og temaer, som er relevante for vedkommendes liv. Virksomheden kan ligeledes anbefale en medarbejdergruppe at se et bestemt oplæg PRIVAT, som man efterfølgende kan debattere internt på et teammøde. Oplægget kan også ses som en smagsprøve på et videre samarbejde med den pågældende oplægsholder. 

 

På medlemssiden finder medarbejderen adgang til:

  • Et online Kom godt i gang forløb på 4 mandage.
  • 15 min. personlig sparring med stressekspert Rikke Maj Thauer.
  • Mulighed for deltagelse på nyt online foredrag HVER uge.
  • Undervisning via optagede foredrag af anerkendte eksperter og specialister.
  • Et landsdækkende netværk af behandlere - ANBEFALET af andre.
  • Værdifulde besparelser på behandlinger, bøger m.v.
  • Bonusindhold så som personlige historier fra tidligere stressramte, smagsprøver på værktøjer og artikler.


En stress-sygemelding varer i gennemsnit 2 måneder, og hver femte stresssygemeldt kommer ikke tilbage til sit job igen. Kilde: Ugebrevet A4.

De økonomiske omkostninger for en sygemeldt medarbejder er i størrelsesorden 500.000 kr. Kilde: Stressforeningen.

 

Få en firmaaftale

For aftale tilpasset jeres virksomhed kontakt Rikke Maj Thauer på tlf. 61 65 08 88 eller på rikke@thauer.dk