Opnå en stressfri hverdag som kvinde

Når du er "veluddannet" indenfor stress og har de rette værktøjer, kan du i højere grad selv etablere en stressfri hverdag. Uanset om kimen ligger gemt i privaten eller på arbejdet, så er vi hele mennesker, og stress er stress og vil påvirke din arbejdsevne og livskvalitet, hvis det får lov til at udvikle sig. Og uden viden om håndtering, udvikler det sig altid!

I Klub Stressfri Hverdag er formålet, at du undervises af dygtige psykologer, forskere, behandlere, trænere, coaches og tidligere stressramte, og de kommer hele vejen rundt om bl.a. håndtering af stress.

Klubben skal derfor ses som et ongoing stresskursus, hvor du kan tilgå de emner og temaer, som er relevante for dit liv. 

Klub Stressfri Hverdag er Danmarks største stressklub

Her bliver du undervist af dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte til selv at kunne forebygge, spotte og håndtere stress og fjerne stressfaktorer i din hverdag. Klubben er baseret på tankegangen om, at vi også selv har et ansvar for at tage hånd om stress – både privat og på jobbet, og du bliver guidet hele vejen.

Dit medlemskab gælder HELE din hustand og prisen er KUN 99 kr. pr. mdr. eller 999 kr. for et HELT år.

Få adgang nu

>> Der er INGEN binding <<