Forebyg stress som mand

Når du er "veluddannet" indenfor stress og har de rette værktøjer, kan du i højere grad selv etablere en stressfri hverdag. Uanset om kimen ligger gemt i privaten eller på arbejdet, så er vi hele mennesker, og stress er stress og vil påvirke din arbejdsevne og livskvalitet, hvis det får lov til at udvikle sig. Og uden viden om håndtering, udvikler det sig altid!

I Klub Stressfri Hverdag er formålet, at du undervises af stressekspert Rikke Maj Thauer og hendes team. Du kan også finde supplerende viden fra dygtige videnseksperter - psykologer, coaches, rådgivere og tidligere stressramte, som alle kommer hele vejen rundt om forebyggelse og  håndtering af stress.

Klubben skal derfor ses som et ongoing stresskursus, hvor du kan tilgå de emner og temaer, som er relevante for dit liv. 

Få viden om

Forebyg, spot og håndter stress

Økonomi & familieliv

Klub Stressfri Hverdag er Danmarks største forebyggelsesklub

Her bliver du undervist af stressekspert Rikke Maj Thauer og hendes team. Derudover kan du finde supplerende viden fra dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte.

Klubben er baseret på tankegangen om, at vi også selv har et ansvar for at tage hånd om stress – både privat og på jobbet, og du bliver guidet hele vejen.

Dit medlemskab gælder HELE din hustand og prisen er KUN 999 kr. for et HELT år.

Få adgang nu

>> Der er INGEN binding <<