Forebyggende værktøjer

Stressekspert Rikke Maj Thauer har udviklet flere værktøjer, som gør det enkelt af få overblik og arbejde effektivt med stressforebyggelse.

Her finder du videovejledninger til forskellige værktøjer, som du kan starte med, når du vil forebygge og håndtere stress i din hverdag. Alle værktøjerne er gratis, når du er medlem af Klub Stressfri Hverdag.

Disse værktøjer er et uddrag fra værktøjskassen og tankegangen i Rikkes bestseller: Stress er også dit eget ansvar, som du kan læse mere om her >

Et vigtigt værktøj, når du vil undgå stress

Stressekspert Rikke Maj Thauer giver et af de vigtigste værktøjer til dig, der gerne vil ud af stress eller undgå det; ANTISTRESS-dagbogen.

Den kan bruges af alle – både alvorligt stressramte og dem, der er på vej ud i stress og gerne vil standse op i tide.

Hent dagbogen gratis her

Et vigtigt værktøj, når du vil lære at tage ansvar

Stressekspert Rikke Maj Thauer giver et af de vigtigste værktøjer til dig, der gerne vil lære at kende dit ansvarsområde; Min butik - Din butik.

Få en grundig videovejledning + værktøjet som pdf.

Hent værktøjet gratis her

Et vigtigt værktøj, når du vil spotte stress

Stressekspert Rikke Maj Thauer giver et af de vigtigste værktøjer til dig, der gerne vil spotte stress i dit liv; Stress-hjulet.

Få en grundig videovejledning + værktøjet som pdf.

Hent værktøjet gratis her

Klub Stressfri Hverdag er Danmarks største forebyggelsesklub

Her bliver du undervist af stressekspert Rikke Maj Thauer og hendes team. Derudover kan du finde supplerende viden fra dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte.

Klubben er baseret på tankegangen om, at vi også selv har et ansvar for at tage hånd om stress – både privat og på jobbet, og du bliver guidet hele vejen.

Dit medlemskab gælder HELE din hustand og prisen er KUN 999 kr. for et HELT år.

Få adgang nu

>> Der er INGEN binding <<