Hjernepauser og mindfulness

Flere af vores oplægsholdere har udviklet træningsprogrammer og indspillet lydfiler, som kan hjælpe dig til større bevidsthed, opmærksomhed og ro.

Her finder du en smagsprøve, som du kan starte med, når du vil forebygge og håndtere stress i din hverdag. Du kan lytte gratis med, når du er medlem af Klub Stressfri Hverdag.

Du kan også købe adgang til de fulde programmer til medlemspriser. Når du benytter dig af tilbuddene, får du HELE rabatten. Klub Stressfri Hverdag får IKKE provision eller lignende. Alle priser er opgivet inkl. moms.

Kom i balance med 2 hjernepauser

Hypnoterapeut Eva Gade har stor erfaring med at bringe mennesker i en afslappet stilstand. Hun har indtalt 2 forskellige hjernepauser på hver 5 min. Én specifikt til jobbet og én som er mere almen til dig, der ønsker at give din hjerne en pause i hverdagen.

Hjernepauserne er gratis, når du er medlem.

Lyt gratis med her

5 forskellige hypnoser

Ønsker du mere RO, bedre SØVN, slippe for ANGST, bekymrende TANKER eller kunne SIGE FRA, kan du via disse hypnoser få hjælp.

Indtalt af hypnoterapeut Eva Gade

Normalpris: 895 kr.
Medlemspris: 495 kr.

Få din rabat her

Find RO på 4 min. 

Sanger og sangterapeut Anne Ryom giver dig en forsmag på, hvordan du kan genskabe balancen gennem sang og musik.

Du kan mærke dybt ind i hjertet, når noget føles rigtigt for dig.

Hjertesangen er gratis, når du er medlem.

Lyt gratis med her

Hjertesang

Har du brug for fred og RO efter en lang og travl dag, kan du lytte til denne playliste med sange, der giver dig en pause både fysisk og mentalt.

Sunget af sanger Anne Ryom

Normalpris: 300 kr.
Medlemspris: 240 kr.

Få din rabat her

Få RO i hovedet og kroppen

Psykolog Ellen Helle Boesen giver dig mulighed for at opleve en fuld kropsscanning.

På 40 min. får du en reel PAUSE i hovedet og kontakt til hele din krop ligefra toppen af hovedet til spidsen af storetåen.

Kropsscanningen er gratis, når du er medlem.

Lyt gratis med her

13 compassion-øvelser

Ønsker du at blive mere rummelig og tålmodig samt kunne udvise større forståelse over for dig selv og andre, kan du få hjælp fra disse øvelser.

Indtalt af psykolog Ellen Boesen

Normalpris: 895 kr.
Medlemspris: 495 kr.

Få rabatten her

Klub Stressfri Hverdag er Danmarks største stressklub

Her bliver du undervist af dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte til selv at kunne forebygge, spotte og håndtere stress og fjerne stressfaktorer i din hverdag. Klubben er baseret på tankegangen om, at vi også selv har et ansvar for at tage hånd om stress – både privat og på jobbet, og du bliver guidet hele vejen.

Dit medlemskab gælder HELE din hustand og prisen er KUN 99 kr. pr. mdr. eller 999 kr. for et HELT år.

Få adgang nu

>> Der er INGEN binding <<