Kom godt i gang med klubben
Onlineforløb

 • Klub Stressfri Hverdag

  “Det har været et rigtig godt forløb Rikke. Tusinde tak for dit engagement og dette undervisningsforløb. Tak fordi vi kan se videoerne og dine slide til modulerne efterfølgende. Forløbet giver SÅ meget mening😀”

 • Klub Stressfri Hverdag

  “Tak for det hele - men især håndteringsmodellen, da den ændrer måden man kan tænke på. Tak for dine gode eksempler 🙂 TAK”

 • Klub Stressfri Hverdag

  “Det er rigtig vigtigt med både alene tid og at tage sig selv alvorligt. Ikke bare køre løs i hamsterhjulet. Tak for dine mange input og din gode måde at gøre tingene forståelige, jordnær og til at gå til.”

 • Klub Stressfri Hverdag

  “Jeg blev desværre forhindret i aftes til at deltage. Dejligt at kunne se modulet her til morgen. Tak for alle modulerne. Du har været meget klar og tydelig i din formidling. Jeg fik meget klarhed.”

 • Klub Stressfri Hverdag

  “De sunde principper og hvad jeg gerne vil være med til og ikke være med til samt at jeg løbende må justere undervejs og tage ansvar for at gøre hvad der skal til for at være stressfri i min hverdag har været det jeg har taget med mig fra forløbet. Super godt forløb - har været til stor inspiration. Mange tak til dig for din tid.”

Få hjælp til at komme i gang med din stressfri hverdag med førende stressekspert Rikke Maj Thauer

Når du melder dig ind i Klub Stressfri Hverdag, får du adgang til et 4 ugers onlineforløb, hvor Rikke viser dig hele processen ift. at opbygge og vedligeholde en stressfri hverdag, så det føles som om, I sidder og gennemgår værktøjerne sammen.

Efter forløbet har du en anden forståelse for:

 • Hvornår stress er positiv og hvornår det bliver skadeligt.
 • Hvilke konkrete situationer og personer, der kan være årsag til at du ikke trives optimalt.
 • Hvordan du selv kan tage ansvar og styrke din evne til at håndtere pres og stress i hverdagen.

Deltagelse på onlineforløbet er GRATIS for dig, som er medlem, og kræver hverken lang tid eller forkundskaber til stresshåndtering. Du bliver taget i hånden hele vejen, får en trin - for - trin indføring i stressforebyggelse, og det eneste krav er, at du ønsker at få styr på dine prioriteter, overblik over din hverdag og bugt med stresssymptomer som fx:

 • Uro i kroppen
 • Søvnbesvær
 • Træthedsfølelse
 • Spændinger og smerter
 • Følelsen af at være "konstant" presset

Hvem er stresseksperten?

Rikke Maj Thauer har 10 års erfaring indenfor stress, hun har behandlet over 300 mennesker, talt for flere end 20.000 på foredrag over hele Danmark og udgav i 2019 bestselleren "Stress er også dit eget ansvar", som er læst af 3000+. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og personlige formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Foredrag Rikke

Klub Stressfri Hverdag er Danmarks største stressklub

Her bliver du undervist af dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte til selv at kunne forebygge, spotte og håndtere stress og fjerne stressfaktorer i din hverdag. Klubben er baseret på tankegangen om, at vi også selv har et ansvar for at tage hånd om stress – både privat og på jobbet, og du bliver guidet hele vejen.

Dit medlemskab gælder HELE din hustand og prisen er KUN 99 kr. pr. mdr. eller 999 kr. for et HELT år.

Få adgang nu

>> Der er INGEN binding <<