Personligt onlineforløb:
Kom godt i gang

Få adgang til det personlige onlineforløb: Kom godt i gang, som sendes LIVE med stressekspert Rikke Maj Thauer, ved at blive medlem i Klub Stressfri Hverdag.

Book din plads nu
 • Klub Stressfri Hverdag

  “Det har været et rigtig godt forløb Rikke. Tusinde tak for dit engagement og dette undervisningsforløb. Tak fordi vi kan se videoerne og dine slide til modulerne efterfølgende. Forløbet giver SÅ meget mening😀”

 • Klub Stressfri Hverdag

  “Tak for det hele - men især håndteringsmodellen, da den ændrer måden man kan tænke på. Tak for dine gode eksempler 🙂 TAK”

 • Klub Stressfri Hverdag

  “Det er rigtig vigtigt med både alene tid og at tage sig selv alvorligt. Ikke bare køre løs i hamsterhjulet. Tak for dine mange input og din gode måde at gøre tingene forståelige, jordnær og til at gå til.”

 • Klub Stressfri Hverdag

  “Jeg blev desværre forhindret i aftes til at deltage. Dejligt at kunne se modulet her til morgen. Tak for alle modulerne. Du har været meget klar og tydelig i din formidling. Jeg fik meget klarhed.”

 • Klub Stressfri Hverdag

  “De sunde principper og hvad jeg gerne vil være med til og ikke være med til samt at jeg løbende må justere undervejs og tage ansvar for at gøre hvad der skal til for at være stressfri i min hverdag har været det jeg har taget med mig fra forløbet. Super godt forløb - har været til stor inspiration. Mange tak til dig for din tid.”

Få hjælp til at komme i gang med din stressfri hverdag med førende stressekspert Rikke Maj Thauer

Når du melder dig ind i Klub Stressfri Hverdag, får du adgang til et 4 ugers personligt onlineforløb, hvor Rikke viser dig hele processen ift. at opbygge og vedligeholde en stressfri hverdag, så det føles som om, I sidder og gennemgår værktøjerne sammen.

I mødes online 4 mandage i marts og april (15/3 + 22/3 + 29/3 + 5/4) kl. 20:00 - 20:30. 

Er du forhindret på én eller flere mandage, så fortvivl ikke. Du får tilsendt video og ugens øvelser, så du nemt kan følge med på sidelinjen. 

Efter forløbet har du en anden forståelse for:

 • Hvornår stress er positiv og hvornår det bliver skadeligt.
 • Hvilke konkrete situationer og personer, der kan være årsag til at du ikke trives optimalt.
 • Hvordan du selv kan tage ansvar og styrke din evne til at håndtere pres og stress i hverdagen.

Deltagelse på det personlige onlineforløbet er GRATIS for dig, som er medlem, og kræver hverken lang tid eller forkundskaber til stresshåndtering. Du bliver taget i hånden hele vejen, får en trin - for - trin indføring i stressforebyggelse, og det eneste krav er, at du ønsker at få styr på dine prioriteter, overblik over din hverdag og bugt med stresssymptomer som fx:

 • Uro i kroppen
 • Søvnbesvær
 • Træthedsfølelse
 • Spændinger og smerter
 • Følelsen af at være "konstant" presset

Hvem er stresseksperten?

Rikke har 10 års erfaring indenfor stress, hun har behandlet over 300 mennesker, talt for flere end 20.000 på foredrag over hele Danmark og udgav i 2019 bestselleren "Stress er også dit eget ansvar", som er læst af 3000+. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og personlige formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

I Klub Stressfri Hverdag bliver du undervist af førende videnseksperter!

Bestil dit medlemskab nu, og om få minutter kan du være i gang med at lære, hvordan du skaber en stressfri hverdag for dig selv og andre.

Der er INGEN binding, og du kan opsige dit medlemskab når som helst.

Intropris 390 kr. | 1 år

2 måneder gratis

Køb årsabonnement og spar over 15%.
Normalpris 690 kr.

Få 2 måneder gratis

Intropris 39 kr. | mdr

Pr. måned 39 kr.

Ingen bindingsperiode.
Normalpris 69 kr.

Kom med til intropris