Optagede foredrag

Du skal være medlem i Klub Stressfri Hverdag for at kunne se optagelserne af foredragene, hvor du bliver undervist til selv at forebygge, spotte og håndtere stress i din hverdag. 

Kom med for kun 39 kr.

Bliv undervist og inspireret af dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte på vores foredrag.

Vi har gjort indholdet overskueligt for dig ved at inddele det i disse temaer:

  • Stress og håndtering

  • Personlige historier
  • Privatlivet

  • Arbejdslivet
  • Mindfulness

  • Søvn

  • Kroppen

  • Kommunikation og konfliktløsning

  • Ledelse

Stress og håndtering

Rikke_NY

Kom HELT ud af stress - og undgå at blive ramt igen

Hør stressekspert og forfatter Rikke Maj Thauer dele ud af erfaringer om, hvorfor man bliver ramt af stress flere gange.

Få indblik i, hvordan du med enkle virkemidler kan komme HELT ud af stress og undgå at blive ramt igen.

Få adgang her

Ellen_IKON

Har du overhoved kontrol over dig selv?

Hør psykolog Ellen Boesen give indføring i de dybe psykologiske mekanismer, som bringes i ubalance, når du rammes af stress.

Hvad sker der i hjernen, i psyken og med din adfærd? Ellen giver dig konkret viden og mindfulness øvelser til at styrke dit mentale spillerum.

Få adgang her

Torben_IKON

Grib dine kriser

Hør Danmarks vanebryder nr. 1 Torben Wiese berøre de grupper af kriser, som vi helst vil undgå - fra minikriser til livs- og udviklingskriser samt traumatiske og eksistentielle kriser. 

Kriser er kommet for at blive, blive godt overstået og igen blive afløst af nye kriser. Men forhåbentligt færre for os, fordi vi fremover vil se på kriser med nye øjne og gribe dem og herved øge muligheden for det gode liv, som vi ønsker os.

Få adgang her

Foredrag Rikke

Hvilket stressmønster er du fanget i?

Hør stressekspert og forfatter Rikke Maj Thauer fortælle om de 4 typiske stressmønstre, som du kan blive fanget i.

Få indblik i metoden, der kan hjælpe dig med at bryde ud af mønstret, og en test der kan identificere dit unikke mønster.

Få adgang her

Lis_IKON

Hvorfor er aber klogere end os,
når det kommer til håndtering af stress?

Hør international forsker og psykolog Lis Dreijer Hammond give viden om en overset, men meget central kilde til stress.

Lær hvordan du kan arbejde med dine relationsmønstre og forstå, hvordan de kan spænde ben, men også hvordan de kan hjælpe dig i hverdagen til at undgå stress.

Få adgang her

Caroline_IKON

Skab et større personligt overskud i dit liv

Hør fhv. leder Caroline Heerup fortælle hvordan du kan spotte, når dit overskud er på vej væk, så kan du stoppe op i tide og få overskud til flere ting - både privat og på jobbet.

På foredraget gennemgår Caroline den farlige cocktail af hormoner, som tager dit overskud, og hun laver 4 øvelser med dig, således at du efterfølgende selv kan generere et større personligt overskud i din hverdag.

Få adgang her

Rikke_IKON2

LIVE Stresscoaching - hvad er årsagen til din stress?

Hør stressekspert Rikke Maj Thauer fortælle om de typiske årsager til stress. Se Rikke lave LIVE demonstration af værktøjet STRESSHJULET sammen med Tina, som pt. er klient hos Rikke. 

Stresshjulet kan effektivt afdække årsagerne til din stress. Efterfølgende får du selv mulighed for at afprøve hjulet.

Få adgang her

Claus Verner Nielsen

Er der en vej ud af offerrollen?

Hør psykoterapeut Claus Verner Nielsen fortælle om ‘offer-krænker-redder’ dynamikken i ‘Drama-trekanten’. Dynamikken handler om, hvordan vores undertrykte følelser skaber indre og ydre dramaer i samspillet med andre, på job, i familien og i parforholdet. Der er en vej ud af dramaet, den er enkel, men ikke nødvendigvis nem.

Få adgang her

Foredrag Rikke

Hvis SKYLD er det, at du får stress?

Hør stressekspert Rikke Maj Thauer give dig indsigt i, hvordan du kan bruge begreberne realistisk formåen, positiv formåen og negativ formåen til at tage det fulde ansvar for din stress og de situationer og personer, der fremprovokerer en stressreaktion i dig, som du ikke selv er herre over og skyld i.

Få adgang her

Personlige historier

Morten_IKON

RIGTIGE mænd får da ikke stress - vel?

Hør læge Morten Saksø fortælle sin egen historie om lægen, der gik ned med et brag og om vejen tilbage.

Morten kommer ind på typiske adfærdsændringer hos mænd, mænds eget syn på stress, og hvordan en rigtig mand skal hjælpes, når han IKKE vil hjælpes.

Få adgang her

Thomas_IKON

Taget til fange af stress

Hør produktchef Thomas Johansen dele sin personlige historie og erfaringer med 3 stresskollaps.

Thomas giver dig indblik i, hvad du selv skal være opmærksom på, og han deler sine 3 vigtigste værktøjer til "det stressfrie liv".

Få adgang her

Jeannette_IKON

Sådan opbygger du en stressfri hverdag

Hør produktchef Jeannette Skibye der fortæller, hvordan hun selv har arbejdet med Antistress-dagbogen i 6 måneder for at komme ud af stress.

Jeannette kommer omkring de ubevidste mønstre og vaner, vi alle har, og viser hvordan du selv kan arbejde med dem.

Få adgang her

Privatlivet

Claus_IKON

Lad parforholdet være balancen i dit liv

Hør parterapeut Claus Verner Nielsen fortælle om, hvorfor en presset hverdag bringer mange parforhold i krise.

Få indblik i hvilke psykologiske mekanismer, der er i spil, når vi er presset, og hvordan du selv kan tage ansvar for at styrke dit parforhold, vende skuden og afbalancere din hverdag.

Få adgang her

Karen_IKON

Lad børnene aflaste dig derhjemme

Hør journalist og forfatter Karen Lumholt fortælle, hvordan du kan mindske mistrivsel og stress i familien ved at inddrage børnene mere i husarbejdet. I langt de fleste hjem er det mor og far, der tager slæbet, mens børnene sidder mageligt henslængte foran tv og computer. Men sådan behøver det ikke at være.

Få værktøjerne til at give børnene glæde ved at bidrage hjemme.

Få adgang her

Bo_IKON

Få overskuddet tilbage i hverdagen

Hør familiefar, strategiekspert, forfatter og foredragsholder Bo Bresson, der gennem mere end 20 år har delt ud af sin opskrift på det gode familie og hverdagsliv. 

Bo giver dig 3 enkle og effektive værktøjer/teknikker til at skabe en hverdag med plads til både arbejde og det gode familieliv.

Få adgang her

Arbejdslivet

Bo Kønskov Hansen_V2

Sådan får du en 4 dages arbejdsuge

I september 2019 startede Abtion et eksperiment, som forandrede virksomheden for altid. De skar en hel dag ud af deres arbejdsuge og lagde den dag til weekenden. I rå tal: 20% mindre arbejdstid. 33% mere weekend. ‍

Partner i Abtion Bo Kønskov præsenterer dig for den lille succes-historie og giver konkrete værktøjer til, hvordan man griber en 4-dages arbejdsuge an. Som deltager får du masser af inspiration og stof til eftertanke, men du får også konkrete råd til, hvordan du selv, ved at arbejde bevidst med effektivitet og fokus, kan opnå bedre work/life balance og større arbejdsglæde samtidig med, at du når mere uden at løbe hurtigere.

Få adgang her

Mette_IKON

Få styr på dine overspringshandlinger

Hvorfor laver du overspringshandlinger, hvad sker der, og hvordan minimerer og eliminerer du dem?

Hør optimeringsspecialist Mette Bundgaard fortælle, hvordan du beskytter dig selv mod stress. Ved at skabe bevidsthed om din undgåelsesadfærd og sætte fokus på de opgaver, der skaber værdi, kan du undgå at blive opslugt af dårlig vaner og rutiner, der røver din værdifulde tid.

Få adgang her

Mette_IKON

Din UDVEJ er benhård prioritering

Hør specialist i optimering Mette Bundgaard fortælle, hvordan du beskytter dig selv mod stress gennem benhård prioritering. Hvordan du kan bruge struktur og planlægning til at sikre et godt og aktivt arbejdsliv, samt hvordan du håndterer hjemmearbejdspladsen, uden at den dræner dig for energi.

Få adgang her

Mindfulness

Eva_IKON

Sådan finder du nøglen til mindre stress

Hør hypnoterapeut Eva Gade fortælle om de typiske psykologiske mønstre, der forhindrer dig i at få bugt med din stress.

Få svar på, hvorfor stress almindeligvis rammer vores selvværd, og oplev en LIVE demonstration af en hypnose, der kan give dig mere styrke og vise vejen til mindre stress.

Få adgang her

Anne_IKON

Sådan sænker du dit stressniveau med lyd og stemme 

Hør sanger, sangterapeut og stresscoach Anne Ryom fortælle om, hvordan du ved brug af lyd, stemme og sang, kan mindske stresshormoner i din hjerne og din krop.

Anne giver dig indsigt i, hvorfor dit åndedræt er det vigtigste våben mod stress, og du får konkrete værktøjer til, hvordan du sænker dit stress-niveau og får mere glæde og overskud ind i din hverdag.

Få adgang her

Søvn

Birgit_IKON

Det starter med en god nats søvn

Hør søvnvejleder Birgit Ingemann Knudsen fra KuuKu fortælle om, hvad der sker, når du ikke får nok søvn, og få adgang til søvndagbogen - et helt uundværligt redskab, når du vil gøre noget ved din søvn.

Få adgang her

Laila_IKON

Kan du sove dig ud af stress?

Hør sygeplejerske og naturmediciner Laila Edsberg uddybe, hvordan du kan aflæse, hvis din krop er stresset.

Få værktøjer til at forbedre din søvn og hjælp til at tage stress i opløbet.

Få adgang her

Kroppen

Eva-Henrik

Trækker du vejret RIGTIGT?

Hør Body-SDS Henrik Greve fortælle om, hvorfor åndedrættet er så utroligt vigtigt for vores krop, balance og generelle trivsel og hvad der sker rent fysisk, når vi ikke trækker vejret optimalt fx under stress. Hør også åndedrætstræner Eva Gade fortælle om åndedrættets betydning ift. psykologiske mønstre, der kan holde dig fanget i et usundt stress mønster.

Oplev en LIVE demo af forskellige åndedrætsøvelser, som kan hjælpe dig til at trække vejret rigtigt.

Få adgang her

Henrik_IKON

Hvor i kroppen bor stress?

Hør Body-SDS behandler Henrik Greve fortælle, hvordan han aflæser en stresset krop og årsagen til stress hos den enkelte.

Få værktøjer til at tage stress i opløbet og oplev en LIVE demonstration af en Body-SDS session, som giver indblik i omfanget af behandlingen.

Få adgang her

Kommunikation og konfliktløsning

Anders_IKON

Er du klædt godt nok på til at KRITISERE andre?

Hør Anders Stahlschmidt der er ekspert i feedback give dig svar på, hvordan kritik kan leveres. Uuuuh, vi skal også lige huske at give hinanden kritik, øhhhh feedback. Jo tak, men hvordan?

Vi ved jo godt, at en af de største faldgruber, når vi giver andre feedback, er, at vores intention bliver misforstået. Du roser den ene person, mens en anden opfatter det, du siger, som indirekte kritik. Uanset om intentionen er at korrigere eller værdsætte, er det en god idé at du ved, hvad du gør, og hvordan du gør det.

Få adgang her

Foredrag Rikke

Styrk din evne til at sætte grænser og sige fra

Hør stressekspert og forfatter Rikke Maj Thauer fortælle om de psykologiske mekanismer, der aktiveres, når vi møder stressfyldte situationer i hverdagen. Få også svar på årsagen til, at du i visse situationer og overfor visse personer ikke siger fra.

Rikke giver dig indsigt i, hvordan du selv kan sige fra, og hun kommer med bud på helt konkrete formuleringer, som gør, at du IKKE krænker andre, når du sætter grænser.

Få adgang her

Anders_IKON

Findes der en kur mod konfliktskyhed?

Hør konfliktmægler og forfatter Anders Stahlschmidt fortælle om konfliktskyhed. Hvorfor er det stressfremkaldende?

Anders giver dig enkle teknikker til at forstå og håndtere konfliktskyhed, så stress kan forebygges i hverdagen.

Få adgang her

Lise_IKON

Stress og konflikter deler hormoner

Hør ledelsesrådgiver Lise Terp, som har bevæget sig fra at ville gå langt for at undgå konflikter, til at se den som noget positivt og tegn på engagement. Hun hadede konflikter, uanset om hun var en del af dem, eller om hun var vidne til dem.

Få Lises bedste råd til at håndtere de uundgåelige konflikter.

Få adgang her

Ledelse

Soeren-Lindhardt_3

Ledelse og No Bullshit Metoden

Vi har sat direktør Søren Lindhardt i den varme stol. I oplægget vil stressekspert Rikke Maj Thauer indledningsvis fortælle om arbejdsrelateret stress, hvorefter Søren vil give indblik i hans NO BULLSHIT metode.

Efter oplægget besvarer Søren alle dine spørgsmål ift. ALT det, du ikke forstå ved din egen chef fx, hvorfor bliver jeg ved med at få flere opgaver, og hvorfor lytter du ikke til mig?

Få adgang her