Personlig 1:1 sparring

Få hjælp til at komme i gang med din stressfri hverdag af førende stressekspert Rikke Maj Thauer

Når du melder dig ind i Klub Stressfri Hverdag, får du adgang til 1x15 min. personlig 1:1 sparring med Rikke, hvor I kan tale om de konkrete udfordringer og mulige problemstillinger, som er aktuelle i dit liv - både privat og på jobbet.

Hvem er stresseksperten?

Rikke har 10 års erfaring indenfor stress, hun har behandlet over 300 mennesker, talt for flere end 25.000 på foredrag over hele Danmark og udgav i 2019 bestselleren "Stress er også dit eget ansvar", som er læst af 3000+. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og personlige formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Klub Stressfri Hverdag er Danmarks største stressklub

Her bliver du undervist af dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte til selv at kunne forebygge, spotte og håndtere stress i din hverdag. Klubben er baseret på tankegangen om, at vi også selv har et ansvar for at forebygge, spotte og håndtere stress – både privat og på jobbet, og du bliver guidet hele vejen.

Dit medlemskab gælder HELE din hustand og prisen er KUN 99 kr. pr. mdr. eller 999 kr. for et HELT år.

Få adgang nu

>> Der er INGEN binding <<