Personlig 1:1 sparring

Få hjælp til at komme i gang med din stressfri hverdag af førende stressekspert Rikke Maj Thauer

Når du melder dig ind i Klub Stressfri Hverdag, får du adgang til 1x15 min. personlig 1:1 sparring med Rikke og hendes team, hvor du kan få konkrete råd og anbefalinger ift. din nuværende situation - både privat og på jobbet.

Hvem er stresseksperten?

Rikke har 10 års erfaring indenfor stress, hun har behandlet over 300 mennesker, talt for flere end 25.000 på foredrag over hele Danmark og udgav i 2019 bestselleren "Stress er også dit eget ansvar", som er læst af 3000+. Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og personlige formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Klub Stressfri Hverdag er Danmarks største forebyggelsesklub

Her bliver du undervist af stressekspert Rikke Maj Thauer og hendes team. Derudover kan du finde supplerende viden fra dygtige videnseksperter - psykologer, forskere, coaches, rådgivere, ledere og tidligere stressramte.

Klubben er baseret på tankegangen om, at vi også selv har et ansvar for at tage hånd om stress – både privat og på jobbet, og du bliver guidet hele vejen.

Dit medlemskab gælder HELE din hustand og prisen er KUN 999 kr. for et HELT år.

Få adgang nu

>> Der er INGEN binding <<