Hvem er teamet bag?

Stressekspert Rikke Maj Thauer

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar" i 2019. En bog, som blev bestseller allerede 1 år efter udgivelsen fra Thauer Publishing. 

Siden 2018 har hun rejst rundt i hele Danmark og talt for flere end 20.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og direkte formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Dette er også kendetegnet for hendes udvælgelse af oplægsholdere og samarbejdspartnere i fordelsklubben Stressfri Hverdag.

Sideløbende driver Rikke - Thauer Stresscenter, hvor hun bl.a. behandler stressramte, bookes til foredrag og kurser om stress samt uddanner egne specialister i stress og mental sundhed, sammen med hendes kollega psykolog og Ph.d. Ellen Boesen.

Læs mere om Thauer Stresscenter her >

Adm. direktør Flemming Thauer

Flemming står i front for fordelsklubbens mission, som er at starte en antistress-bevægelse, der gør det muligt for endnu flere mennesker og arbejdspladser at styre udenom den skadelige stress i tide.

Gennem vidensdeling fra erfarne fagligheder som forskere, psykologer, sundhedseksperter, coaches og virksomhedsrådgivere er målet, at vi bliver i stand til at tage et større ansvar for os selv og hinanden i forebyggelsesindsatsen.

Flemming er ansvarlig for "teknikrummet" bag Klub Stressfri Hverdag, for udvikling af medlemssitet så det bliver let og brugervenligt, og for oprettelse af fordelsaftaler til virksomhedens medarbejdere.

I over 30 år har han arbejdet med procesoptimering og software udvikling bl.a. hos en af verdens største høreapperatsvirksomheder Widex.

Når du ønsker at blive kontaktet vedr. fordelsaftaler til virksomhedens medarbejdere eller blive oplægsholder/samarbejdspartner i Klub Stressfri Hverdag, så skriv til Flemming her >

I 2019 faldt Flemming på knæ, og Rikke sagde JA!

Brudepar