Hvem er teamet bag?

Rikke_800x800

Stressekspert Rikke Maj Thauer

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar" i 2019. En bog, som blev bestseller allerede 1 år efter udgivelsen fra Thauer Publishing. 

Siden 2018 har hun rejst rundt i hele Danmark og talt for flere end 25.000 mennesker til foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre, en forebyggelseskampagne som har modtaget støtte fra Velliv Foreningen.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og direkte formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Dette er også kendetegnet for hendes udvælgelse af oplægsholdere og samarbejdspartnere i Klub Stressfri Hverdag.

Sideløbende driver Rikke - Thauer Stresscenter, hvor hun bl.a. behandler stressramte, bookes til foredrag og kurser om stress samt uddanner egne specialister i stress og mental sundhed, sammen med hendes tværfaglige team; psykolog og Ph.d. Ellen Boesen, hypnoterapeut Eva Gade, afspændingsmassør Charlotte Rehn og Body-SDS behandler Henrik Greve.

Læs mere om Thauer Stresscenter her >

John Powers Bates

Direktør John Powers Bates

John har en mission, som går ud på at bremse og måske endda vende udviklingen af stress i samfundet, hos danske virksomheder og hos danskere generelt. For desværre viser al statistik, at det kun går én vej og det er mod flere og flere stressramte.

John er ansvarlig for Klub Stressfri Virksomhed og for oprettelse og gennemførelse af forebyggelsesindsatser til virksomhedens ledere og medarbejdere. Her er det hansmål at udrydde stress på arbejdspladsen ved at uddanne medarbejderne, så de hver især kan tage et ansvar for sig selv og er i stand til at hjælpe kolleger.

John har mere end 25 års erfaring fra pensions- og sundhedsbranchen, som han også har en lang uddannelse indenfor. Derudover er han uddannet psykisk førstehjælper. Han har således fået en endog rigtig god indsigt i virksomhedernes udfordringer med stress samt en overbevisning om, at han ved, hvordan disse udfordringer kan afhjælpes.

Når du ønsker at blive kontaktet vedr. forebyggelsesindsatser til virksomhedens ledere og medarbejdere, så tag kontakt via tlf. 21 53 21 47 eller skriv til John her >